Web Oficial
Twitter
Youtube
Facebook
Instagram
Contratación


"Guerrilla"

Comprar"Mai Més" (Single Digital)

Comprar"Rosa de Foc" (Single Digital)

Comprar"Guerrilla" (Single Digital)

Comprar"Cridarem Foc!" (En Directe)

Comprar"El Pueblo Unido" (Single Digital)

Comprar"Foc!"

Comprar

 

Ebri Knight presenta el seu nou disc: Guerrilla (Maldito Records, 2018) el proper 2 de febrer. Aquest és el quart treball de la banda i arriba tres anys després de Foc!, un disc que han girat pels Països Catalans, l’Estat espanyol, França, Suïssa i Alemanya en més de 170 concerts.

Amb aquest nou treball els Ebris endureixen el seu so dotant d’una base més elèctrica, sòlida i contundent les seves cançons sent fidels al caràcter folk que els fa tan reconeixibles. També mantenen intacte la seva capacitat d’analitzar el món que els rodeja i de plasmar-lo a les seves cançons removent consciències.

La guerrilla és un símbol de lluita amb referents com els maquis, els bandolers o les lluites llatinoamericanes; però també és un símbol d’autoorganització, de clandestinitat, de contesta a les lleis injustes i de lluita colze a colze. I això és el que reivindiquen els Ebri Knight conscients de la situació actual del país.

El nou disc és també un disc ple de referents i homenatges; a les dones, al poeta Miguel Hernández, als pobles kurd i irlandès, al moviment obrer, a les Brigades Internacionals... És un disc directe i contundent i pretén transmetre un missatge d’esperança, lluita i solidaritat. 

 

Guerrilla ha estat produït per Ebri Knight, enregistrat i mesclat a l’Estudi La Bedoble de Terrassa per Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat a l’estudi Crossfade de València per Enrique Soriano. 

 

......................................................................................................................................

 

 Ebri Knight presenta su nuevo disco: Guerrilla (Maldito Records, 2018) el próximo 2 de febrero. Este es el cuarto trabajo de la banda y llega tres años después de su álbum, Foc!, un disco con el que la banda ha girado por los Países Catalanes, el Estado español, Francia, Suiza y Alemania en más de 170 conciertos. 

Con este nuevo trabajo los Ebris endurecen su sonido dotando a sus canciones de una base más eléctrica, sólida y contundente,  siendo fieles al carácter folk que los hace tan reconocibles. También mantienen intacto su capacidad de analizar el mundo que los rodea y de plasmarlo en sus canciones removiendo conciencias. 

La guerrilla es un símbolo de lucha con referentes como los maquis, los bandoleros o las luchas latinoamericanas; pero también es un símbolo de autoorganización, de clandestinidad, de contesta a las leyes injustas y de lucha codo a codo. Y esto es el que reivindican los Ebri Knight conscientes de la situación actual del país.

El nuevo disco es también un disco lleno de referentes y homenajes; a las mujeres, al poeta Miguel Hernández, en los pueblos curdo e irlandés, al movimiento obrero, a las Brigadas Internacionales... Es un disco directo y contundente que pretende transmitir un mensaje de esperanza, lucha y solidaridad. 

 

Guerrilla ha sido producido por Ebri Knight, grabado y mezclado al Estudio La Bedoble de Terrassa por Marc Bòria y Oriol Bacardit y masterizado al estudio Crossfade de Valencia por Enrique Soriano.