Twitter
Youtube
Facebook
Instagram
Contratación


"L'Última Volta en Concert" (2CD's+DVD)

Comprar"Camals Mullats en Concert" (Single digital)

Comprar"Esbarzers en Concert" (Single digital)

Comprar"Colpeja Fort en Concert" (Single digital)

Comprar"La Polseguera"

Comprar"La Nostra Sort" (single digital)

Comprar"L'Últim Heretge" CD+DVD

Comprar"Saó"

Comprar"Garrotades"

Comprar

 

(Valencià)

Després de 17 anys del seu primer concert, La Gossa Sorda diu adeu als escenaris. Han estat molts anys i molts quilòmetres a l'esquena; un procés d'aprenentage musical que ha marcat les vides dels components del grup. Han gravat cinc discos d'estudi en tots aquestos anys, però abans d'acomiadar-se del públic han vullgut  plasmar tota l'energia del seus concerts, en un disc en directe que porta el mateix nom de la gira de comiat: L'Última Volta.

Es tracta d'un doble CD+DVD gravat en dos concerts en desembre de 2015 a la Sala Repvblicca de Mislata (València). Dues hores de música on La Gossa Sorda fa un repàs de tota la seua trajectòria, des de la primera maqueta fins el darrer disc La Polseguera. Compten per a l'ocasió amb la col·laboració d'un grapat d'amics que els han acomanyat tots aquestos anys. Components de grups com Obrint Pas, La Raíz, Zoo, Aspencat, Auxili, Smoking Soul's i cantants com Feliu Ventura, Manuela Alandes i Carles DéniaLa Gossa rescata alguns temes antics i prova amb nous arranjaments i perspectives en els temes més coneguts. 

El grup acabà els seus passos al mateix lloc on tot va començar, el 18 de juny de 2016 a Pego. Després marxaren a Japó per a participar al festival Fuji Rock al mes de juliol. A partir d'ahí, s'acaba La Gossa Sorda, però sempre ens quedaran les seues cançons i aquest doble CD i DVD de comiat. 

 


 

(Castellano)

Después de 17 años de su primer concierto, La Gossa Sorda dice adiós a los escenarios. Han sido muchos años y muchos kilómetros a la espalda; un proceso de aprendizaje musical que ha marcado las vidas de los componentes del grupo. Han grabado cinco discos de estudio en todos estos años, peor antes de despedirse del público han querido plasmar toda la energía de sus conciertos, en un disco en directo que lleva el mismo nombre que la gira de despedida: L'Última Volta.

Se trata de un doble CD+DVD grabado en dos conciertos en diciembre de 2015 en la Sala Repvblicca de Mislata (Valencia). Dos horas de música donde La Gossa Sorda hace un repaso de toda su trayectoria, desde la primera maqueta hasta su último disco La Polseguera. Cuentan para la ocasión con la colaboración de cantidad de amigos que les han acompañado todos estos años. Componentes de grupos como Obrint Pas, La Raíz, Zoo, Aspencat, Auxili, Smoking Soul's y cantantes como Feliu Ventura, Manuela Alandes y Carles Dénia. La Gossa rescata algunos temas antiguos y prueba con nuevos arreglos y perspectivas en los temas más conocidos.

El grupo acabó sus pasos en el mismo lugar donde todo comenzó, el 18 de junio de 2016 en Pego. Después marcharon a Japón a participar en el festival Fuji Rock en el mes de julio. A partir de ahí, se acaba La Gossa Sorda, pero siempre nos quedarán sus canciones y este doble CD y DVD de despedida.