Facebook
Contratación


"Intent de Poema"

Comprar

 

 

 

(Valencià)

El grup de Josep Nadal (La Gossa Sorda) i Joan Palomares estrena e “Intent de Poema”, un disc que parla del vertigen del moment històric que estem vivint, un cant líric estructurat en onze cançons que van des dels moments més íntims a la lluita social per fer possible el canvi.

Amb diversitat d'estils on predomina el rock-metal i el punk-rock però on també són presents el pop, l'electrònica i la cançó d'autor. Per a la gravació han comptat amb la col•laboració de grans músics de l'escena valenciana com Adri Faus de La Raíz, responsable de les línies de baix del disc, Pere Joan Pons dolçainer de La Gossa Sorda, la cantant d'Oliva Clara Andrés, Héctor Peropadre llaüt d'Aspencat i el tenor pegolí Manel Quinto. Ha estat gravat a l'Àtòmic Estudi d'Ondara pel productor Mark Dasousa i el tècnic Joel Gilabert.


______________________________________________________________________

 

(Castellano)

El grupo de Josep Nadal (La Gossa Sorda) y Joan Palomares estrena su primer disco "Intent de Poema", un disco que habla del vértigo del momento histórico que estamos viviendo, un canto lírico estructurado en once canciones que van desde los momentos más íntimos en la lucha social para hacer posible el cambio.

Con diversidad de estilos donde predomina el rock-metal y el punk-rock pero donde también están presentes el pop, la electrónica y la canción de autor. Para la grabación han contado con la colaboración de grandes músicos de la escena valenciana como Adri Faus de La Raíz, responsable de las líneas de bajo del disco, Pere Joan Pons dulzainero de La Gossa Sorda, la cantante de Oliva Clara Andrés, Héctor Peropadre laúd de Aspencat y el tenor pegolino Manuel Quinto. Ha sido grabado en el Atomic Estudi de Ondara por el productor Mark Dasousa y el técnico Joel Gilabert.

Completan la formación Marcos Sarió, batería de Shadows of the Sunshine, Mario Wassen bajista de Mafalda y el guitarrista de Oliva, Germà Borrás.