"> ">
LA GOSSA SORDA publicarán "La Polseguera" el 01/07, reservas ya disponibles  (17/06/2014)

Compartir en: Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+Després d'un any i mig de parada i de quatre sense traure disc, el grup de Pego torna a escena amb "La Polseguera". El cinqué disc de la formació ha estat gravat aquesta primavera als estudis Tesla de Dénia, produït per Jaume Faraig.

"La Polseguera" és la tempesta covada en un temps d'humiliacions i misèria compartida. La resposta inevitable que s'escampa pels carrers i per les places.

Dotze cançons on LA GOSSA SORDA reprén els estils de sempre com el reggae i l'ska però aprofundint en el mestissatge i buscant noves sonoritats. Hi col•laboren entre d'altres el cantant Carles Dénia, la cantant de KI Sap Paula Bam Bam i Jano el Dj de La Raíz.

La presentació en directe de "La Polseguera" serà aquest dissabte 21 de juny dins del concert de festes de Pego. Dilluns 23 estaran presentant el disc a la platja d'Alboraia dins del Xufa Rock. A partir d'ací comencen una gira que els portarà a més de trenta destins diferents en els propers mesos.

Des de divendres passat es pot veure el video de la primera cançó "La Nostra Sort" que ja ha superat les 25.000 visites.

----------------------------------------------------------------------------------------

Después de año y medio de parada y de cuatro sin sacar disco, el grupo de Pego vuelve a escena con "La Polseguera". El quinto disco de la formación ha sido grabado esta primavera en el estudio Tesla de Dénia y producido por Jaume Faraig.

"La Polseguera" es la tormenta incubada en un tiempo de humillaciones y miseria compartida. La respuesta inevitable que llena las calles y las plazas.

Doce canciones donde LA GOSSA SORDA retoma los estilos de siempre como el reggae i el ska pero profundizando en el mestizaje i buscando nuevas sonoridades. Han colaborado, entre otros, el cantante Carles Dénia, la cantante de Ki Sap Paula Bam Bam y Jano Dj de La Raíz.

La presentación en directo de "La Polseguera" será el próximo sábado 21 de junio en el conciertos de fiestas de Pego. El lunes 23 de junio estarán presentado el disco en la playa de La Patacona de Alboraia dentro del Xufa Rock. A partir de aquí empieza una gira que les llevará a más de treinta destinos diferentes en los próximos meses.

Desde el viernes pasado se puede ver por youtube el video de la primera canción "La Nostra Sort" que ya ha superado las 25.000 visitas.
Si reserves "La Polseguera" abans de l'eixida el 01/07 en la botiga de El Tridente, ¡t'ho portes amb una motxilla de regal! El mateix si et fas amb el pack de CD+Camiseta o CD+Sudadera ambdós de disseny exclusiou "La Polseguera". També pots aconseguir la sudadera només o la camiseta. Tens quatre colors per a triar. Aprofita!

I a més vos recordem que teniu molts més articles de La Gossa Sorda en El Tridente.

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Si reservas "La Polseguera" antes de la salida el 01/07 en la tienda de El Tridente, ¡te lo llevas con una mochila de regalo! Lo mismo si te haces con el pack de CD+Camiseta o CD+Sudadera ambas de diseño exclusivo "La Polseguera". También puedes conseguir la sudadera solamente o la camiseta. Tienes cuatro colores para elegir. ¡Aprovecha!

Y además os recordamos que tenéis muchos más artículos de La Gossa Sorda en El Tridente.