EBRI KNIGHT: Publica su primer álbum en directo  (20/06/2017)

Compartir en: Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google+

 

 “Cridarem Foc!” es el nuevo trabajo de Ebri Knight, el primer directo de su discografía, después de tres discos de estudio. Registrado el pasado 23 de diciembre de 2016 en la Sala Apolo de Barcelona, el álbum recoge el concierto-espectáculo “L’Última Espurna”, que el grupo del Maresme preparó como culminación de la gira del disco “Foc!”  y que los llevó a realizar más de 100 conciertos por los Països Catalans, además del resto del Estado, Francia, Alemania y Suiza.

Un concierto que había agotado las 1.200 entradas un mes y medio antes, donde los Ebris se hicieron acompañar de hasta 15 colaboraciones de compañeros y compañeras de viaje, de referentes y amigos. Subieron al escenario Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kosta (Boikot), El Diluvi, Roba Estesa, Meritxell Gené, David Fernàndez, Mireia Vives i Borja Penalba, Titot (Brams), Pau i Càndid (Taverners), Kiko Tur (Aspencat), Talco y Eina. Y, desde bajo del escenario, estuvieron acompañados de los castellers de Sant Cugat del Vallès, los Gausacs, que levantaron un pilar durante la interpretación de “Temps de Sega”.

La energía que se vivió en aquel concierto único se transmite a través del directo disponible en las principales plataformas digitales y, aún más, en el vídeo en directo que Ebri Knight publica en exclusiva en su canal de YouTube, aunque en una versión incompleta del concierto. La versión completa solo está disponible exclusivamente para los asistentes del concierto que pudieron comprar en pre-venta, a través de un enlace especial en la web del grupo, un USB que incluye estos materiales, fotografías, entrevistas y una road movie de la gira que hicieron por Alemania este enero y febrero, materiales que no se editarán más allá de este USC, del que adquirieron 200 unidades.

Ebri Knight afrontan con este nuevo trabajo un 2017 lleno de conciertos, en una gira que arrancó en abril en la Telecogresca y que parará a finales de septiembre en Cataluña con 40 conciertos más. En octubre, la banda volverá a visitar Europa con conciertos en Francia, Suiza y Portugal. Paralelamente, el grupo se encuentra trabajando en las canciones del que será su nuevo disco, previsto para 2018.

 

“Cridarem Foc!”  és el nou treball d’Ebri Knight, el primer directe de la seva discografia, després de tres discos d'estudi. Enregistrat el passat 23 de desembre de 2016 a la Sala Apolo de Barcelona, l'àlbum recull el concert-espectacle “L'Última Espurna”, que el grup maresmenc va preparar com a culminació de la gira del disc “Foc!” i que els va dur a realitzar més de 100 concerts arreu dels Països Catalans, a més de la resta de l'Estat, França, Alemanya i Suïssa.

Un concert que havia esgotat les 1.200 entrades un mes i mig abans, on els Ebris es van fer acompanyar de fins a 15 col·laboracions de companys i companys de viatge, de referents i amics. Van pujar a l’escenari Xavi Sarrià (Obrint Pas), Kosta (Boikot), El Diluvi, Roba Estesa, Meritxell Gené, David Fernàndez, Mireia Vives i Borja Penalba, Titot (Brams), Pau i Càndid (Taverners), Kiko Tur (Aspencat), Talco i Eina. I, des de baix de l’escenari, van estar acompanyats dels castellers de Sant Cugat del Vallès, els Gausacs, que van aixecar un pilar durant la interpretació de “Temps de Sega”.

L’energia que es va viure en aquell concert únic es transmet a través del directe disponible a les principals plataformes digitals i, encara més, en el vídeo en directe que Ebri Knight publica en exclusiva al seu canal de YouTube, tot i que en una versió incompleta del concert. La versió completa està només disponible exclusivament per als assistents al concert que van poder comprar en pre-venda, a través d'un enllaç especial al web del grup, un USB que inclou aquests materials, fotografies, entrevistes i una road movie de la gira que van fer per Alemanya aquest gener i febrer; materials que no s’editaran més enllà d’aquest USB, del que se'n van adquirir 200 unitats.

Ebri Knight afronten amb aquest nou treball un 2017 farcit de concerts, en una gira que va arrencar l'abril a la Telecogresca i que s'aturarà a finals de setembre a Catalunya amb 40 concerts més. A l’octubre, la banda tornarà a visitar Europa amb concerts a França, Suïssa i Alemanya. Paral·lelament, el grup es troba treballant en les cançons del què serà el seu nou disc, previst per a 2018.